Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19: DIA 73.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Quatretonda, a vint-i-sis de Maig de l’any del Senyor de 2020, 73è dia de confinament. Fase de lluna nova. Em refie més de les fases de la lluna que de les fases del govern en aquesta boja desescalada.El guirigall em confon i m’indigna.No se a què estan jugant.L’escàndol d’avuí :la destitució d’un coronel per investigar les causes del desgavell ordenada per una jutge. No ho entenc, com tampoc entenc el ball de xifres al voltant dels morts.Han minvat 2.000! Cada dia tambaleja més un discurs fonamentat en la incertesa i en la provisionalitat…almenys és la sensació que jo tinc.Cada dia que passa el metge-portaveu Fernando Simón perd credibilitat davant la ciutadania perque ja no sap com tirar endavant.Diu,diu,diu i no diu res. Mentrestant, esperant quina serà la pròxima desgavellada la qual no tardarà molt.

 952 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics