Seleccionar página

CABÒRIES D’UN CONFINAT PEL COVID-19: DIA 73.

  • Facebook
  • Facebook

Quatretonda, a vint-i-sis de Maig de l’any del Senyor de 2020, 73è dia de confinament. Fase de lluna nova. Em refie més de les fases de la lluna que de les fases del govern en aquesta boja desescalada.El guirigall em confon i m’indigna.No se a què estan jugant.L’escàndol d’avuí :la destitució d’un coronel per investigar les causes del desgavell ordenada per una jutge. No ho entenc, com tampoc entenc el ball de xifres al voltant dels morts.Han minvat 2.000! Cada dia tambaleja més un discurs fonamentat en la incertesa i en la provisionalitat…almenys és la sensació que jo tinc.Cada dia que passa el metge-portaveu Fernando Simón perd credibilitat davant la ciutadania perque ja no sap com tirar endavant.Diu,diu,diu i no diu res. Mentrestant, esperant quina serà la pròxima desgavellada la qual no tardarà molt.

 236 total views,  6 views today

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

 

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics