Seleccionar página

LA PLUJA I JO

 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

M’agrada que la pluja acarone els meus sentits i em deixe interactuar amb ella.Passejar un dia de pluja pels voltants de Quatretonda sentint les gotes estampant-se contra el paraigûes alhora que la terra comença a expandir el parfum que provoca la simbiosi de terra-aigua als primers estadis, només ho puc igualar a l’olor de la flor del taronger a les primeres primaveres hortícoles de les poblacions conreadores del taronger.

Serà que l’olor a terra banyada per l’aigua de la pluja desperta instints amagats al subsconcient des dels primeres instants de la creació ;aigua i terra són l’0rige de la vida, el despertar a l’esperança i gran sensació de benestar.

Moments que provoquen sensacions i records en el temps i en l’espai.Records d’infantesa,d’aventures,de vivències reals i imaginàries.I sempre Machado al meu pensament: «Una tarde parda y fría de invierno. Los colegiales estudian. Monotonía de lluvia tras los cristales.» Versos eterns els quals arribaren a mi a través de l’enciclopèdia Alvarez que tants bons records sempre desperten.

La pluja i jo mantenim un romanç especial.M’agrada la pluja.Estime la pluja.Un idil·li que sempre romandrà.

 504 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics