Seleccionar página

LA PLUJA I JO

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

M’agrada que la pluja acarone els meus sentits i em deixe interactuar amb ella.Passejar un dia de pluja pels voltants de Quatretonda sentint les gotes estampant-se contra el paraigûes alhora que la terra comença a expandir el parfum que provoca la simbiosi de terra-aigua als primers estadis, només ho puc igualar a l’olor de la flor del taronger a les primeres primaveres hortícoles de les poblacions conreadores del taronger.

Serà que l’olor a terra banyada per l’aigua de la pluja desperta instints amagats al subsconcient des dels primeres instants de la creació ;aigua i terra són l’0rige de la vida, el despertar a l’esperança i gran sensació de benestar.

Moments que provoquen sensacions i records en el temps i en l’espai.Records d’infantesa,d’aventures,de vivències reals i imaginàries.I sempre Machado al meu pensament: «Una tarde parda y fría de invierno. Los colegiales estudian. Monotonía de lluvia tras los cristales.» Versos eterns els quals arribaren a mi a través de l’enciclopèdia Alvarez que tants bons records sempre desperten.

La pluja i jo mantenim un romanç especial.M’agrada la pluja.Estime la pluja.Un idil·li que sempre romandrà.

 820 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics