Seleccionar página

BROTS,REBORDS I REBROTS

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Que això no s’acaba ho sabem tots.Que no sabem com acabarà aquesta història també ho sabem.Que estem oblidant que aquest bitxo és criminal i que pot disfressar-se de moltes formes, també.I que com que estem tots tan farts i farts i tan saturats…estem relaxant les mesures de seguretat i els brots, rebrots, bords i rebords aprofiten i tornen a atacar de la forma que poden i saben.L’ atac és segur.I la picà molt roïn.

Les divagacions són tantes i les incerteses són arenes movedisses les quals provoquen que les persones ens fem cuirasses, volem viure la vida per si de cas no hi hagués un demà i s’ha de aprofitar fins l’ultim segon.Tal vegada, el desgavell generalitzat que estem vivint siga una bona botifarra adreçada sobretot a tots aquells que no tenen ni p. idea del que es cou i van de salvapàtries.

Anem cap al CAOS o on anem ?. Jo de moment de ma casa no ixc.I intente auto-confinar-me.Ja se que total i absolut no pot ser el confinament. O sí? Que aquell que aguanta guanya.Intente auto-immunitzar-me fugint de l’enfilall de mentides d’uns i altres que allò que volen és tornar-nos de tot menys persones amb seny i amb capacitat.Ens havíen dit que la calor mata el bitxo.Així siga.

 894 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

1 comentario

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics