Seleccionar página

BROTS,REBORDS I REBROTS

 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Que això no s’acaba ho sabem tots.Que no sabem com acabarà aquesta història també ho sabem.Que estem oblidant que aquest bitxo és criminal i que pot disfressar-se de moltes formes, també.I que com que estem tots tan farts i farts i tan saturats…estem relaxant les mesures de seguretat i els brots, rebrots, bords i rebords aprofiten i tornen a atacar de la forma que poden i saben.L’ atac és segur.I la picà molt roïn.

Les divagacions són tantes i les incerteses són arenes movedisses les quals provoquen que les persones ens fem cuirasses, volem viure la vida per si de cas no hi hagués un demà i s’ha de aprofitar fins l’ultim segon.Tal vegada, el desgavell generalitzat que estem vivint siga una bona botifarra adreçada sobretot a tots aquells que no tenen ni p. idea del que es cou i van de salvapàtries.

Anem cap al CAOS o on anem ?. Jo de moment de ma casa no ixc.I intente auto-confinar-me.Ja se que total i absolut no pot ser el confinament. O sí? Que aquell que aguanta guanya.Intente auto-immunitzar-me fugint de l’enfilall de mentides d’uns i altres que allò que volen és tornar-nos de tot menys persones amb seny i amb capacitat.Ens havíen dit que la calor mata el bitxo.Així siga.

 570 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

1 comentario

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics