Seleccionar página

EL BITXO ATACA, els comptes no quadren i el desgavell va per lliure.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

El bitxo no para.Els brots ens agarren cansats i plens de fatiga.Hem se ser conscients i resistir, aguantar i no deixar de lluitar.La lluita serà llarga,difícil i molt dura.El present difícil.El futur incert.Em dona la sensació que anem més perduts que mai. Les incerteses són totes. Encara no som conscients del perill de mort que suposa el COVID-19. Continuen programant-se grans events.No ho entenc.Acabarem no fiant-mos de ningú. Que cadascó utilitze i gaste el sentint comú i trellat.El gran perill està en que el que jo puga considerar un desgavell, el meu veí ho puga considerar sensaseta pura. La cosa pinta molt mal. Un quadre molt negre es perfila l’horitzó.És tanta la informació, la mitja-informació, la no-informació, la des-informació programada i el sumsumcorda que a vegades penso que si l’objectiu final no serà tornar-nos bojos.

Els comptes estadistics no quadren.No han quadrat mai.I els subministradors d’aquesta informació no es donen per al·ludits en el bollit.Com pot ser que a soles a Catalunya hi hagen 900 infectats en un dia i al total de tot l’estat ens diguen que 250?.No ho entenc.L’acudit dels caps de setmana és un altre! El desmadre és descomunal i la dolce vita de l’establisment com si res. Un dia diuen una cosa i al dia següent la contrària .Mentrestant, la caiguda lliure sense fre ni control.Pot ser que tota aquesta situació de descontrol ajude a no fer ja cas de res.Cadascú va per lliure conforme al seu criteri i entendre perque ja no sabem a qui fer cas.

Cada dia que passa la confusió augmenta.Em dona la sensació que hi ha tantes opinions com malats o atacats pel bitxo. Cadascú dona la seua solució al problema i aquest queda sense resoldre…i el que és pìtjor, va agreujant-se exponecialment. Les evasives es fan cada vegada més freqÚENTS.Tot això del bitxo és un misteri fosc.

I Europa què? Doncs que cadascú va pa dell.Cadascú defensa la seua mercaderia com bons mercaders que són.No és de gratis que les arrels hem de cerlar-les al Mercat Comú Europeu.La cosa es complica cada vegada més.

COVID-19 està,a hores d’ara guanyant terreny.En tot lo món.El pitjor de tot són les falses esperances i les mentides.La desconfiança és un aliat del COVID-19, i per desgràcia nostra està estenguent-se juntament amb el COVID.Cuideu-se!

 741 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics