Seleccionar página

EIXE RECER QUE TANT ENS AGRADA I ENS ATRAU…

Eixe recer que tant ens agrada i ens atrau i que passejar o simplement observar i contemplar-lo suposa sempre una injecció de vitalitat deixant pas a la reflexió i al pensament no és altre que la «Font Vella».Tan a prop de nosaltres que és un luxe encantador. Aquest matí de diumenge, boirós,fresc i misteriós ha ajudat al passejant a endinsar-se pel micro-camí i disfrutar-lo.Mig salvatge i verge.Net.Ben treballat.M’agrada aquesta aposta i aquesta inversió, que en definitiva augmente el benestar i és medicina per al cos i per a l’ànima.Estimem el paratge.Curem-lo.

 1,767 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

2 Comentarios

 1. Rosa

  Preciós.
  La inversió que s’està fent és una inversió amb trellat però el que més m’ha agradat han sigut eixes tanques que han posat als camins que baixen i que tallen el pas a cotxes i motos que poca feina tenen a fer en eixe paratge. Enhorabona a qui ha fet la pensada.

 2. Salva

  No sé dir com m’he quedat!
  Amic Pepe, quina enveja em dones poder passejar per eixos indrets que per a mi són quasi com el Paradís perdut.
  “Disfruta’ls” tu que pots…

  Sovint pense amb la imatge de “l’Indiano” i em veig recorrent eixos paisatges com un estrany… I no és més que:

  Nóstos,
  retorn a la pàtria.
  Nostàlgia.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics