Seleccionar página

SETMANA CULTURAL 2020

Adaptada a les terribles circumstàncies, ja està aquí la SCQ20. Un any que quedarà per a la Història com crìtic,difícil i ple d’obstacles de tot tipus,degut a la punyalà d’aquest COVID-19 que ens ha trencat la pau,la rutinai la vida.Un any molt trist,boiròs.Un any dolorós,penós i ofegant. La SCQ20 podria ser una mena d’antídot contra aquestes situacions.La saludem amb l’esperança que així siga.Segons ens diu la portada, un any de grans fites i aniversaris i recordatoris per aquest poble:culturals,econòmiques,socials els quals van contribuir a sumar i a aplanar el camí del progrés i del benestar.

A pesar de tot, una SCQ20 variada i per a tots els gustos: música,teatre,humor,concerts,poesia…clàssics ja.Un buit deixa el MERCAT MEDIEVAL.Altre any serà…

 1,949 Visites totals,  8 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics