SETMANA CULTURAL 2020

Adaptada a les terribles circumstàncies, ja està aquí la SCQ20. Un any que quedarà per a la Història com crìtic,difícil i ple d’obstacles de tot tipus,degut a la punyalà d’aquest COVID-19 que ens ha trencat la pau,la rutinai la vida.Un any molt trist,boiròs.Un any dolorós,penós i ofegant. La SCQ20 podria ser una mena d’antídot contra aquestes situacions.La saludem amb l’esperança que així siga.Segons ens diu la portada, un any de grans fites i aniversaris i recordatoris per aquest poble:culturals,econòmiques,socials els quals van contribuir a sumar i a aplanar el camí del progrés i del benestar.

A pesar de tot, una SCQ20 variada i per a tots els gustos: música,teatre,humor,concerts,poesia…clàssics ja.Un buit deixa el MERCAT MEDIEVAL.Altre any serà…

ARA MATEIX

Users: 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES