Seleccionar página

SETMANA CULTURAL 2020

Adaptada a les terribles circumstàncies, ja està aquí la SCQ20. Un any que quedarà per a la Història com crìtic,difícil i ple d’obstacles de tot tipus,degut a la punyalà d’aquest COVID-19 que ens ha trencat la pau,la rutinai la vida.Un any molt trist,boiròs.Un any dolorós,penós i ofegant. La SCQ20 podria ser una mena d’antídot contra aquestes situacions.La saludem amb l’esperança que així siga.Segons ens diu la portada, un any de grans fites i aniversaris i recordatoris per aquest poble:culturals,econòmiques,socials els quals van contribuir a sumar i a aplanar el camí del progrés i del benestar.

A pesar de tot, una SCQ20 variada i per a tots els gustos: música,teatre,humor,concerts,poesia…clàssics ja.Un buit deixa el MERCAT MEDIEVAL.Altre any serà…

 2,251 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics