Seleccionar página

EL COVID-19 TOMBA LA SETMANA CULTURAL

  • Facebook
  • Facebook

Tal i com era d’esperar, el que quedava programat de la SCQ20 ha quedat suspés.El COVID-19 està acabant amb tot,L’avanç del mal és imparable a hores d’ara i el desconcert i la inseguretat acampa i s’estén sense que els ciutadans ens aclarim.Cada dia que passa es converteix en una estació més del VIA CRUCIS que no acaba.Ja queden poques paraules.Sensatesa,trellat i coneixement.Estem perdudets en un laberint infectat: xifres ballaores,informacions mig sesgades,actuacions a la babalà,i nosaltres, conillets de les índies cap aquí i cap allà, desorientats i atordits.

El maremagnum que ha provocat aquest mal és tal que està provocant consequències dolentes i irreparables.Tanmateix aquest agost,maleït agost, TOTS DE VACANCES, com si res.Ens han entretingut amb les aventures «animadas de ayer y hoy»,Per a acabar-ho d’arreglar, el Miguel que diuen Bosé al perdre l’oremus ja no sap ni el que diu. El món no sé si estarà tornant-se boig.Deixeu-me que ho dubte.La tornada a les escoles pinta mal, molt mal.El problema és que anem perdent la confiança.Mirem de reüll cap a tots els costats…i tot aquest ambient està fent-nos canviar interiorment no se si per a bé o per a mal, segon el cas.

 488 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics