EL COVID-19 TOMBA LA SETMANA CULTURAL

Tal i com era d’esperar, el que quedava programat de la SCQ20 ha quedat suspés.El COVID-19 està acabant amb tot,L’avanç del mal és imparable a hores d’ara i el desconcert i la inseguretat acampa i s’estén sense que els ciutadans ens aclarim.Cada dia que passa es converteix en una estació més del VIA CRUCIS que no acaba.Ja queden poques paraules.Sensatesa,trellat i coneixement.Estem perdudets en un laberint infectat: xifres ballaores,informacions mig sesgades,actuacions a la babalà,i nosaltres, conillets de les índies cap aquí i cap allà, desorientats i atordits.

El maremagnum que ha provocat aquest mal és tal que està provocant consequències dolentes i irreparables.Tanmateix aquest agost,maleït agost, TOTS DE VACANCES, com si res.Ens han entretingut amb les aventures «animadas de ayer y hoy»,Per a acabar-ho d’arreglar, el Miguel que diuen Bosé al perdre l’oremus ja no sap ni el que diu. El món no sé si estarà tornant-se boig.Deixeu-me que ho dubte.La tornada a les escoles pinta mal, molt mal.El problema és que anem perdent la confiança.Mirem de reüll cap a tots els costats…i tot aquest ambient està fent-nos canviar interiorment no se si per a bé o per a mal, segon el cas.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES