Seleccionar página

EL COVID-19 TOMBA LA SETMANA CULTURAL

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Tal i com era d’esperar, el que quedava programat de la SCQ20 ha quedat suspés.El COVID-19 està acabant amb tot,L’avanç del mal és imparable a hores d’ara i el desconcert i la inseguretat acampa i s’estén sense que els ciutadans ens aclarim.Cada dia que passa es converteix en una estació més del VIA CRUCIS que no acaba.Ja queden poques paraules.Sensatesa,trellat i coneixement.Estem perdudets en un laberint infectat: xifres ballaores,informacions mig sesgades,actuacions a la babalà,i nosaltres, conillets de les índies cap aquí i cap allà, desorientats i atordits.

El maremagnum que ha provocat aquest mal és tal que està provocant consequències dolentes i irreparables.Tanmateix aquest agost,maleït agost, TOTS DE VACANCES, com si res.Ens han entretingut amb les aventures «animadas de ayer y hoy»,Per a acabar-ho d’arreglar, el Miguel que diuen Bosé al perdre l’oremus ja no sap ni el que diu. El món no sé si estarà tornant-se boig.Deixeu-me que ho dubte.La tornada a les escoles pinta mal, molt mal.El problema és que anem perdent la confiança.Mirem de reüll cap a tots els costats…i tot aquest ambient està fent-nos canviar interiorment no se si per a bé o per a mal, segon el cas.

 1,395 Visites totals,  5 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

ESTADÍSTIQUES

 1,396 Visites totals,  6 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics