Seleccionar página

AIXÍ NO, PER FAVOR !

  • Facebook

Així no, senyors! Aquesta és la imatge que provoca repugnància i rebuig i que caldria fer-nos reflexionar. Tal vegada pot ser l’excepció que confirme la regla; no obstant això, actituts com aquesta no es poden tolerar. La irresponsabilitat trau a la llum el perfil de la persona que ha deixat la seua petjada indeseable. Pot ser un descuit in voluntari, una pèrdua o una distracció.Malgrat tot, cal ser curosos per a que aquesta foto no es torne a repetir. Estem en un tram delicat i difícil : no el fem més complicat encara!

 412 Visites totals,  12 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics