Seleccionar página

AIXÍ NO, PER FAVOR !

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Així no, senyors! Aquesta és la imatge que provoca repugnància i rebuig i que caldria fer-nos reflexionar. Tal vegada pot ser l’excepció que confirme la regla; no obstant això, actituts com aquesta no es poden tolerar. La irresponsabilitat trau a la llum el perfil de la persona que ha deixat la seua petjada indeseable. Pot ser un descuit in voluntari, una pèrdua o una distracció.Malgrat tot, cal ser curosos per a que aquesta foto no es torne a repetir. Estem en un tram delicat i difícil : no el fem més complicat encara!

 1,014 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics