Seleccionar página

CUIDAO

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Cuidao! caminant, ressa un solidari avís que una mà anónima i bona samaritana ha escrit al lloc del camí on pots caure al clot o clotet.M’ha fer gràcia el detall quan aquest matí realitzava la meua primera activitat diària i he pensat: «no se que és pitjor tenir el colisterol alt o trencar-te el turmell al fer un mal pas al mig del clotet».Estanislao, ves amb cuidao!

 708 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics