Seleccionar página

EL MEU QUEIXAL JA NO ESTÀ

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Més de cinquanta anys ha format part de mi.Era jo.I ens han arrancat a un de l’altre.Una separació dràstica.Una separació violenta, amb sang pel mig.Una separació dolenta que ha deixat un buit testimoni d’absències.La convivència ja no era possible per que podia acarrear conseqüències no desitjades.De tota manera, jo estimava el meu queixal.Havíen gaudit de plaers, de diversions, de nits i dies.Cinquanta anys són molts anys compartint’ho tot.Companys d’aventures i viatges.Compartint confidències i secrets.Moments.

El meu queixal ja és record.Ja no és amb mi.El trobe a faltar.La seva mancança m’ha fet retornar a temps pretèrits.M’ha fet somiar i pensar en la temporalitat efímera.I a fi de comptes, al llarg del camí anem deixant signes i petjades.Anem deixant fins i tot, -com el cas del meu queixal-trossos de nosaltres mateixos.Equipatges lleugers.Ànimes plenes.

 618 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics