Seleccionar página

EL MEU QUEIXAL JA NO ESTÀ

  • Facebook

Més de cinquanta anys ha format part de mi.Era jo.I ens han arrancat a un de l’altre.Una separació dràstica.Una separació violenta, amb sang pel mig.Una separació dolenta que ha deixat un buit testimoni d’absències.La convivència ja no era possible per que podia acarrear conseqüències no desitjades.De tota manera, jo estimava el meu queixal.Havíen gaudit de plaers, de diversions, de nits i dies.Cinquanta anys són molts anys compartint’ho tot.Companys d’aventures i viatges.Compartint confidències i secrets.Moments.

El meu queixal ja és record.Ja no és amb mi.El trobe a faltar.La seva mancança m’ha fet retornar a temps pretèrits.M’ha fet somiar i pensar en la temporalitat efímera.I a fi de comptes, al llarg del camí anem deixant signes i petjades.Anem deixant fins i tot, -com el cas del meu queixal-trossos de nosaltres mateixos.Equipatges lleugers.Ànimes plenes.

 204 total views,  4 views today

The following two tabs change content below.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by Pepe (see all)

Sobre el Autor

Pepe

El professor Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quasl observa des de perspectives crítiques-constructives.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics