Seleccionar página

ESCAC A LA VIDA, ESCAC MAT AL COVID-19

Aquest Covid-19, de moment i esperem que durant poc de temps més va guanyant la partida o almenys està mantenint una feroç batalla sagnant i cruel i despiadada contra la humanitat, fins i tot contra els més innocents, com sol ócorrer en les guerres.Els millors aliats d’aquest monstre són la ignorància,la desídia i la falsa immunitat de molts.La incredulitat davant d’un mal invisible fa que el bitxo vaja fent.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Són molts els dubtes,les inseguretats,els errors.La nostra ceguesa front a tanta informació contradictòria bombardejant sense treva des de tots els fronts i punts cardinals, fa que ens trobem perduts i sense respostes.Només el sentit comú individual i el trellat ens podrà salvar de la tempesta llarga i pertinaç que està socavant els fonaments de l’existència.El desconcert augmenta.»Tot anirà bé»,»tot anirà bé», ressona molt lluny com esperança llunyana.¿Quan anirà bé? No ho sabem!

I què podem fer? Moltes coses.No sortir.Fotre-mos els capritxos innecessaris que posen en periil la vida.Únicament a tot allò que siga vital li obrirem la porta.Reduïr al mínim passar el temps davant de les teles.Recórrer a la lectura.Als jocs de tota la vida.A les pelis.A les converses en famílies.Podem pensar,reflexionar,escriure,cantar.Fugir dels llocs tancats.De les aglomeracions, dels aplecs de gent, encara que diguen que «amb les mesures de seguretat establertes».I sobretot, pensar,pensar i pensar:

José Antonio Marina, filósofo y pedagogo, diu : «Estamos en proliferación de opiniones i no todas son respetables.» «Me temo que no vamos a aprender nada de la pandemia»,«, «Los políticos no saben dar impresión de tranquilidad y éso da miedo«.«El filósofo està muy enojado con la clase política española»

 776 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics