Seleccionar página

SI VOLEM GUANYAR A LA COVID CALDRÀ CANVIAR «EL CLIXÉ»

Si no ens oblidem per un llarg temps de «festuchis»,aplecs massius,concentracions…botellons i altres assimilades, la COVID-19 regnarà i romandrà.Programar a curt termini events massius és una temeritat.Cal parlar clar i actuar més clar encara.No val enganyar a la gent.Per això quan sent dir que si les falles,que si tal festa…es podran celebrar…aquell que ho diu o és un temerari,un mentider o un il·luminat.Canviem «el clixé»…només quan es demostre fefaenment que la COVID-19 ha sigut derrotada,aleshores i només aleshores podrem començar a caminar, poc a poc i amb passos segurs.Em fa molta risa la drase feta «amb les mesures escaients de seguretat»: ja,ja,ja.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Així que, el trellat ens dirà el que podem fer o no i assumir els riscos si el sentit comú ens diu una cosa i nosaltres fem una altra.El que passa és que podem fer molt de mal a altres persones innocents si no acatem allò que ens diga eixe sentit que tots tenim allà dins.Aquí no si val «mal de muchos consuelo de tontos» ja que és la vida la que està en joc ;la meua i la de la resta de persones.Canviem el clixé,el que no pot ser,no pot ser.Les festes i la diversió ja arribaran quan puga ser.I els temeraris que s’ho pensen dues vegades abans d’actuar ja que les alternatives al clixé són infinites,divertides i múltiples. No siguem babaus!

 769 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

ESTADÍSTIQUES

 770 Visites totals,  3 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics