SI VOLEM GUANYAR A LA COVID CALDRÀ CANVIAR «EL CLIXÉ»

Si no ens oblidem per un llarg temps de «festuchis»,aplecs massius,concentracions…botellons i altres assimilades, la COVID-19 regnarà i romandrà.Programar a curt termini events massius és una temeritat.Cal parlar clar i actuar més clar encara.No val enganyar a la gent.Per això quan sent dir que si les falles,que si tal festa…es podran celebrar…aquell que ho diu o és un temerari,un mentider o un il·luminat.Canviem «el clixé»…només quan es demostre fefaenment que la COVID-19 ha sigut derrotada,aleshores i només aleshores podrem començar a caminar, poc a poc i amb passos segurs.Em fa molta risa la drase feta «amb les mesures escaients de seguretat»: ja,ja,ja.

Així que, el trellat ens dirà el que podem fer o no i assumir els riscos si el sentit comú ens diu una cosa i nosaltres fem una altra.El que passa és que podem fer molt de mal a altres persones innocents si no acatem allò que ens diga eixe sentit que tots tenim allà dins.Aquí no si val «mal de muchos consuelo de tontos» ja que és la vida la que està en joc ;la meua i la de la resta de persones.Canviem el clixé,el que no pot ser,no pot ser.Les festes i la diversió ja arribaran quan puga ser.I els temeraris que s’ho pensen dues vegades abans d’actuar ja que les alternatives al clixé són infinites,divertides i múltiples. No siguem babaus!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES