Seleccionar página

ALERTA PER LLadres

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Atenció ciutadans quartondins! En el dia d’ahir, una parella de lladres perpetraren intent de robatori a casa unes persones majors del poble.El modus operandi fou el següent : trucaren a la porta i digueren que eren enviats per l’ajuntament d’assistència socials per a recabar informació de les persones majors per si necessitaven qualsevol tipus d’ajuda.Pujà una xica que semblava embarassada i poc després feu pujar al seu company «de treball».Preguntaren si vivienn a soles,quants anys tenien…i que volien vore les habitacions.Menys mal que hi havien dues persones a la vivenda, el matrimoni.De tota manera enregistraren alguns armaris i calaixos.I aquestes persones reberen un esglai esgarrifador.Davant aquests fets, QD ACONSELLA:

NO OBRIR MAI A NINGÚ SI NO ESTÀS SEGUR DE QUI ÉS.MENYS ENCARA SI ESTAS A SOLES O ERES MAJOR.NO ET FIES DE NINGÚ ENCARA QUE PORTEN ACREDITACIONS (els papers són fàcilment falsificables).

EN TOT CAS,PER RES DEL MÓN OBRIR SI ESTÀS A SOLES.MILLOR CRIDAR A UN FAMILIAR O CONEGUT ABANS D’OBRIR.

NO OBLIDES QUE ELS LLADRES SÓN MOLT SABUTS I SE LES SABEN TOTES.

 1,382 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics