Seleccionar página

BON NADAL 2020 !

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

 895 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Salvador Alberola

Salvador Alberola és un lliurepensador que estima el seu poble.Des de la llunyania difon el seu pensar i la seua concepció del món.És conscient de la realitat que l'envolta i amb el seu criteri i estil opina i desenvolupa el seu pensament. La poesia,l'assaig i "les coses del seu poble" es veuen reflectides en aquestes pàgines.

1 comentario

  1. Pepe

    Per demanar jo li demane que li demane al Jesuset i als seus sants pares que la meua filla aprove oposicions que estan al caure.Salut i llarga vida per a tots.Molta alegria per a tots i esperança.Paciència,saviesa.Fortalesa.Templança.Amor.Solidaritat.Bondat.Trellat i seny.Honestitat per a tots.I més col·laboradors per aquesta finestra.I els pocs que hi queden ,que són de lo milloret del poble, que no es cansen i mantinguen viu el projecte,

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics