BON NADAL 2020 !

1 comentario

  1. Pepe

    Per demanar jo li demane que li demane al Jesuset i als seus sants pares que la meua filla aprove oposicions que estan al caure.Salut i llarga vida per a tots.Molta alegria per a tots i esperança.Paciència,saviesa.Fortalesa.Templança.Amor.Solidaritat.Bondat.Trellat i seny.Honestitat per a tots.I més col·laboradors per aquesta finestra.I els pocs que hi queden ,que són de lo milloret del poble, que no es cansen i mantinguen viu el projecte,

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES