ALERTA ROJA PEL COVID-19

«LEVANTE EMV.» 2 DE GENER DE 2021

Hui per hui, la situació se n’ha eixit de mare.El bitxo ataca sense miraments, i en aquest cas als més dèbils.No hi ha dret!.Només podrem lluitar extremant-hi les precaucions i considerar seriosament la qüestió.No és broma.Li pese a qui li pese no és exagerar el dir que les nostres vides estan en perill :tots sabem el que hem de fer per fer allò que està en la nostra part per a que la mort no s’extenga..Ara solament falta posar-nos en marxa i practicar el que sabem que s’ha de fer.Si no actuem guanyarà la dalla.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES