Seleccionar página

ALERTA ROJA PEL COVID-19

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
«LEVANTE EMV.» 2 DE GENER DE 2021

Hui per hui, la situació se n’ha eixit de mare.El bitxo ataca sense miraments, i en aquest cas als més dèbils.No hi ha dret!.Només podrem lluitar extremant-hi les precaucions i considerar seriosament la qüestió.No és broma.Li pese a qui li pese no és exagerar el dir que les nostres vides estan en perill :tots sabem el que hem de fer per fer allò que està en la nostra part per a que la mort no s’extenga..Ara solament falta posar-nos en marxa i practicar el que sabem que s’ha de fer.Si no actuem guanyarà la dalla.

 474 Visites totals,  4 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics