Seleccionar página

ADÉU, ENRIQUE BENAVENT MAHIQUES

ADÉU, ENRIQUE BENAVENT MAHIQUES
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Descansa en pau,Enrique.El Covid-19 ha acabat amb tu, però no…els teus escrits romandran sobretot als programes de festes.Autodidacta.Poeta del poble.Autor teatral.Molt interessat en les coses de la teua «Quatretonda».Amb tu, també se’n van els records i les vivències, el pou de saviesa de la teua vida,les teues històries,i un munt d’esdeveniments de la teua prodigiosa memòria que tu ens contaves amb passió.Volies tenir en ordre els «teus papers»,els teus poemes,els teus sainets…i cercaves amb insistència «correctors» que t’ajudaren a deixar-los en valencià normatiu.Col·laborador de qd.Moltes gràcies per les teues aportacions.Moltes gràcies per les teues converses a ta casa,a la porta del carrer on seies a les llargues vesprades d’estiu i observaves el món passar entre records i melangies de la teva singladura.Amb la mirada perduda en un passat que no tornaria.Et trobarem a faltar.Trobarem a faltar el teu interés per l’INTERNET i de la manera que disfrutaves veient els teus escrits a Qd.Que el camí et siga lleu i que el Déu en el que tant vas creure t’acollisca i amb Ell gaudisques de l’eternitat.

 5,437 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics