Seleccionar página

REIS MAGS A QUATRETONDA 2021

Una cavalcada històrica.Sense xiquets.Sense ningú (bueno, els reixos sí).Una cavalcada solitària degut al Covid-19.Els nens els han vist passar amb una música que feia por, des de les seues finestres esperançats en les seues Majestats i demanant-los més que joguets, salut i el fi d’aquest malson que no para.Molt trist,per a plorar.»Es lo que hay».Que els reis Mags que tot ho poden ens òmpliguen aquesta nit d’esperances i de solucions per a aquest mal que tanta destrossa està fent arreu el món.

 1,777 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

ESTADÍSTIQUES

 1,778 Visites totals,  3 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics