DEL COVID-19,DEL DOLOR,D’HOSPITALS I D’AGRAÏMENTS INFINITS.

DEL COVID-19,DEL DOLOR,D’HOSPITALS I D’AGRAÏMENTS INFINITS.

Per desgràcia i com a tantes i tantes famílies, el Covid-19 ens ha FET DESTROSSES de tot tipus: psicològiques,físiques,econòmiques i més encara.I la meua família,com tantes altres no s’ha escapat, no ha pogut fugir d’aquests bitxos f.d.p.Hem tingut de tots els colors, de totes les tendències i de totes les formes.Se’ns ha anat una uela meravellosa.Hem estat d’hospitalitzats,hem patit símptomes més o mensy cruels. Però hem de re-afirmar-nos en l’extraordinària labor de tot el personal que ens ha atés en les diverses circumstàncies per les quals hem travessat.I d’ahí els nostre agraïment infinit a TOTS, a TOTS.Per la seua humanitat,comprensió,paciència i atenció.MOLTES GRÀCIES, HOSPITAL DE XÀTIVA!

Estimat personal socio-sanitari de la sisena planta de l’Hospital Lluís Alcanyis de Xàtiva:

                Per desgràcia, ma mare ha necessitat de les vostres cures i després de passar quatre dies amb vosaltres, puc dir que sou d’allò millor que té la vida. En aquestos moments tant durs, vull donar-vos el meu reconeixement a tots: zeladors, auxiliars d’infermeria, infermeres, metges, personal de neteja, cuina, administratius (perdoneu si oblide a algú). Gràcies a vosaltres continue tenint fe en que la humanitat existeix. Gràcies per la comprensió, l’empatia, el carinyo, la paciència i les cures professionals que doneu a cada malalt, sense importar que siga familia o no; no distingiu, cuidant-los a tots per igual.

                En aquests moments en que ma mare, Rosa Margarit, de l’habitació 616, ja se n’ha anat, vull dir-vos que ella estaria molt agraida de tot el que heu fet per ella i el meu germà i jo volem donar-vos les gràcies per com s’heu portat amb ella i amb nosaltres.

Gràcies, gràcies, gràcies. Mai vos ho agraïré prou.

En especial, voldria donar les gràcies als auxiliars d’infermeria: Maria José Cuquerella i Martin. Perdoneu per no saber el nom dels demés, vos estaré sempre agraïda.

Rosa Mahiques i Fernando.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES