Seleccionar página

DEL COVID-19,DEL DOLOR,D’HOSPITALS I D’AGRAÏMENTS INFINITS.

DEL COVID-19,DEL DOLOR,D’HOSPITALS I D’AGRAÏMENTS INFINITS.

Per desgràcia i com a tantes i tantes famílies, el Covid-19 ens ha FET DESTROSSES de tot tipus: psicològiques,físiques,econòmiques i més encara.I la meua família,com tantes altres no s’ha escapat, no ha pogut fugir d’aquests bitxos f.d.p.Hem tingut de tots els colors, de totes les tendències i de totes les formes.Se’ns ha anat una uela meravellosa.Hem estat d’hospitalitzats,hem patit símptomes més o mensy cruels. Però hem de re-afirmar-nos en l’extraordinària labor de tot el personal que ens ha atés en les diverses circumstàncies per les quals hem travessat.I d’ahí els nostre agraïment infinit a TOTS, a TOTS.Per la seua humanitat,comprensió,paciència i atenció.MOLTES GRÀCIES, HOSPITAL DE XÀTIVA!

 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Estimat personal socio-sanitari de la sisena planta de l’Hospital Lluís Alcanyis de Xàtiva:

                Per desgràcia, ma mare ha necessitat de les vostres cures i després de passar quatre dies amb vosaltres, puc dir que sou d’allò millor que té la vida. En aquestos moments tant durs, vull donar-vos el meu reconeixement a tots: zeladors, auxiliars d’infermeria, infermeres, metges, personal de neteja, cuina, administratius (perdoneu si oblide a algú). Gràcies a vosaltres continue tenint fe en que la humanitat existeix. Gràcies per la comprensió, l’empatia, el carinyo, la paciència i les cures professionals que doneu a cada malalt, sense importar que siga familia o no; no distingiu, cuidant-los a tots per igual.

                En aquests moments en que ma mare, Rosa Margarit, de l’habitació 616, ja se n’ha anat, vull dir-vos que ella estaria molt agraida de tot el que heu fet per ella i el meu germà i jo volem donar-vos les gràcies per com s’heu portat amb ella i amb nosaltres.

Gràcies, gràcies, gràcies. Mai vos ho agraïré prou.

En especial, voldria donar les gràcies als auxiliars d’infermeria: Maria José Cuquerella i Martin. Perdoneu per no saber el nom dels demés, vos estaré sempre agraïda.

Rosa Mahiques i Fernando.

 636 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Rosa Mahiques

La professora Rosa Mahiques està interessada per les curiositats i els detalls. Anecdotari històric. Punts i apunts de la vida quotidiana els quals cal conservar i mai oblidar.
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Rosa Mahiques (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics