Seleccionar página

ROSELLES TENDRES,MENJAR DE DÉUS

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Les vaig conéixer farà un parell d’anys, quan la tia Fina ens va donar un platet de roselles ja cuinades per a que les tastarem.Quan van entrar a la meua boca una sensació celestial va inundar els meus sentits: suaus,melosetes,sabor desconegut i alhora meravellós…com a la meua edat m’havia perdut aquella glòria bendita! que quan són grans omplin els nostres camps de color i amor.Roselles…menjar de Déus! Vos coneixia pel plaer de la vista.Ara que us conec pel gust,pel sabor i pel paladar he acabat el cicle del vostre coneixement.Un plaer, senyores Roselles.Gràcies.

RECEPTA

-Un bon manoll de roselles molt tendres, netes i rentades.En un cassola es posa oli d’oliva a calfar.Es posen tres o quatre dents d’alls secs a trossets, i quan estan daurats, es fiquen les roselles les quals han de menejar-se constantment fins que estiguen fetes.Sal a gust. I ja està.

 386 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics