Seleccionar página

ROSELLES TENDRES,MENJAR DE DÉUS

    • Facebook
    • twitter
    • Gmail

Les vaig conéixer farà un parell d’anys, quan la tia Fina ens va donar un platet de roselles ja cuinades per a que les tastarem.Quan van entrar a la meua boca una sensació celestial va inundar els meus sentits: suaus,melosetes,sabor desconegut i alhora meravellós…com a la meua edat m’havia perdut aquella glòria bendita! que quan són grans omplin els nostres camps de color i amor.Roselles…menjar de Déus! Vos coneixia pel plaer de la vista.Ara que us conec pel gust,pel sabor i pel paladar he acabat el cicle del vostre coneixement.Un plaer, senyores Roselles.Gràcies.

RECEPTA

-Un bon manoll de roselles molt tendres, netes i rentades.En un cassola es posa oli d’oliva a calfar.Es posen tres o quatre dents d’alls secs a trossets, i quan estan daurats, es fiquen les roselles les quals han de menejar-se constantment fins que estiguen fetes.Sal a gust. I ja està.

 522 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics