COM ES BURLEN DE NOSALTRES !

Com es burlen de nosaltres!!!

Fa un any (bo, més d’un any) que estem en pandèmia i des d’aleshores m’ha donat la sensació de que, a part de que no saben molt bé com funciona el bitxo, es burlen i es riuen de nosaltres tot el que volen i un poc més.

I nosaltres sumisos. I acceptant-ho.

Al principi no ens van confinar perquè no anavem a trindre malalts de coronavirus. Quan va passar el 8M ens van tancar «a cal y canto».

I nosaltres sumisos. I ho vam acceptar.

Després no calia mascaretes perquè no n’hi havia cap evidència de que fora efectiva.Però vet aquí que la van «recomanar» i ens la vam posar. A continuació era imprescindible i la van fer obligatòria pel carrer, i ho vam acceptar. Ara és obligatòria fins i tot quan estem dormint.

I nosaltres sumisos i acceptant-ho.

Miracle! Miracle! Tenim vacuna.No, no, vacunes!!!Abricias, albricias, estamos salvados!!!

Els majors i personal sanitari es posaran la Pzifer o la Moderna.Bé.De 55 anys cap avall es posaran l’Astrazeneca. Perfecte. Quan estaven posant-la ix un metge com si estiguera boig : pareu! pareu! ja no se’n posen més! (imagineu-vos allí sentats i la vacuna acabada de posar al braç, per a morir-se de l’ensurt!!!!) Ara la posarem fins als 60. No, no, fins als 70.Aaaaaaai, ara no. Ara els trombos eixos que han dit a la tele sembla que estan relacionats amb els jovens, i potser amb les dones joves.Ara la posarem als majors de 55.I jo em pregunte que si em toca posar-me-la el dia d’abans del meu aniversari, podrà agarrar-me un trombo però si ho fan el dia de després, ja no m’agarrarà. El virus demana el DNI per actuar.

I nosaltres sumisos i acceptant-ho.

Ara obrirem l’hosteleria. Ara la tancarem, peeeeerò no, l’obrirem fins les 8, que el virus ix a eixa hora i ens podem infectar.

I nosaltres sumisos i acceptant-ho.

Ara es podreu reunir a casa fins a 10 persones de nuclis convivents diferents.Ara no, ara sols de 2 nuclis de convivents diferentsAra sols 6 persones, que el virus si conta fins a 6 no contagia però si en conta 7…caurem malalts

I nosaltres sumisos i acceptant-ho.

Algun dia, em pregunte jo, pegarem una punyà damunt la taula i direm que ja està bé?Ai no, que ens denunciaran per maltractaments a la taula…

I nosaltres sumisos i acceptant-ho.

Rosa Mahiques. Enganyada per polítics, farmacèutiques i per tot aquell que ens ha manipulat en aquest assumpte.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES