TINDREM MÉS OPCIONS I MILLORS VELOCITATS DE FIBRA ÒPTICA ?

foto cedida per Andrés Margarit

Com observador del meu entorn estic veient als últims dies el desplegament per les façanes de les nostres cases instal·lacions d’infraestructures de la comunicació.Ens referim a les «caixetes de connexió» amb la marca de «más móvil», a més de cablejats i obres menors a la planta baixa del local que deiem «BAR DE LA COOPERATIVA». El que passa, és que voldríem tenir a l’abast més informació de tot el que s’està fent, com per exemple, si és fibra òptica o no,quan estarà operativa,la velocitat que tindrà i tot el relacionat amb el tema.Som en uns temps en els quals els asssumptes de les comunicacions digitals són vitals i trascendents.Quantes més opcions millor.Quanta ,més informació més millor!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES