Seleccionar página

TINDREM MÉS OPCIONS I MILLORS VELOCITATS DE FIBRA ÒPTICA ?

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
foto cedida per Andrés Margarit

Com observador del meu entorn estic veient als últims dies el desplegament per les façanes de les nostres cases instal·lacions d’infraestructures de la comunicació.Ens referim a les «caixetes de connexió» amb la marca de «más móvil», a més de cablejats i obres menors a la planta baixa del local que deiem «BAR DE LA COOPERATIVA». El que passa, és que voldríem tenir a l’abast més informació de tot el que s’està fent, com per exemple, si és fibra òptica o no,quan estarà operativa,la velocitat que tindrà i tot el relacionat amb el tema.Som en uns temps en els quals els asssumptes de les comunicacions digitals són vitals i trascendents.Quantes més opcions millor.Quanta ,més informació més millor!

 668 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics