Seleccionar página

«AVENC TRAIL» 2021

 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

No m’agrada el nom,«Avenc trail».Això de «Trail» em sona a risa.Sóc molt ignorant, ja ho sé i el meu cervell no em dona per a més. Disculpeu-me d’antuvi. Estem aquí, no allí.La nostra llengua és tan pobra que no pot substituir aquest estrangerisme nefast per alguna paraula o expressió nostra? -Ho ignore, ja ho he dit.I la meua ignorància fa curtcircuit a les neurones quan alguna cosa no entén.

Pel demés, m’ha agradat la moguda, i molt.Al sentir el moviment, la vida, la música, la joventut i eixe esperit de superació i de festa m’ha alegrat el dia.Ha fet que m’oblidara per moments de la boja i desgraciada pandèmia i em situara en una altra dimensió.Estem acostumant-nos a l’ostracisme, a estar tancats i acovardits mirant i escoltant el devenir del cada dia ple de coronavirus i de merda.Estava fart de tanta notícia política, buida i embafosa ja que l’unica cosa que pretenen, és acostar cadascú la brasa a la seua sardina o com es diga.

Sempre és d’agrair aquest gran esforç de treball,organització i esperances per tal de dir que la vida és molt més que la por i que en certa forma aquestes manifestacions són l’aire fresc que necessitem i la rebel·lia qua ha de reviure en nosaltres el despertar.

 216 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics