Seleccionar página

«AVENC TRAIL» 2021

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

No m’agrada el nom,«Avenc trail».Això de «Trail» em sona a risa.Sóc molt ignorant, ja ho sé i el meu cervell no em dona per a més. Disculpeu-me d’antuvi. Estem aquí, no allí.La nostra llengua és tan pobra que no pot substituir aquest estrangerisme nefast per alguna paraula o expressió nostra? -Ho ignore, ja ho he dit.I la meua ignorància fa curtcircuit a les neurones quan alguna cosa no entén.

Pel demés, m’ha agradat la moguda, i molt.Al sentir el moviment, la vida, la música, la joventut i eixe esperit de superació i de festa m’ha alegrat el dia.Ha fet que m’oblidara per moments de la boja i desgraciada pandèmia i em situara en una altra dimensió.Estem acostumant-nos a l’ostracisme, a estar tancats i acovardits mirant i escoltant el devenir del cada dia ple de coronavirus i de merda.Estava fart de tanta notícia política, buida i embafosa ja que l’unica cosa que pretenen, és acostar cadascú la brasa a la seua sardina o com es diga.

Sempre és d’agrair aquest gran esforç de treball,organització i esperances per tal de dir que la vida és molt més que la por i que en certa forma aquestes manifestacions són l’aire fresc que necessitem i la rebel·lia qua ha de reviure en nosaltres el despertar.

 606 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics