Seleccionar página

COMENCEN LES INTERVENCIONS PER RESTAURAR LA CÚPULA I PINTURES DE LA CAPELLA DE LA COMUNIÓ

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
Foto de Culturtonda by facebook

Comença la restauració de la cúpula de l’església dels Sants Joans de Quatretonda, impulsada pel Consell Parroquial i finançada per aquest amb les col•laboracions de la gent aconseguides i per l’Ajuntament de Quatretonda. Ara es portarà a terme la consolidació de l’estructura i la reparació i impermeabilització de la coberta exterior per part d’una empresa local i, en acabant, es restauraran els frescs del pintor Miquel Vaquer que decoren l’interior de la capella de la comunió.(Fotos i text del facebook de Culturtonda).

    • Facebook
    • twitter
    • Gmail

 2,013 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics