Seleccionar página

LA BOJA PANDÈMIA

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

«Tropecé mil veces con la misma piedra»...O és que el sentit comú no ens avisava del que anava a passar i està passant? Només l’home tropessa dues vegades a la mateixa pedra.El Julio Iglesias va tropessar mil vegades.Aquesta boja pandèmia disfressada de mil formes com el dimoni,canviant i transmutant cada dia, atacant ara als majors,ara als joves, ara als «regordetes»…està guanyant algunes partides mentre que els polítics en general disputen-com quasi sempre- el sexe dels àngels en etern concili.

Tot és difícil.Complicat.Dur.I molt trist.Retallar llibertats sagrades per garantir la salut i construir muralles per impedir que el bitxo s’expandisca més i més i ens deixe en estat de xoc és desesperant. «Digan lo que digan los demás», sabem que les mascaretes s’han de gastar fins que l’enemic haja desaparegut del tot.Hem de saber que des que ixes de casa hi ha risc de convertir-te en víctima.Hem de fugir de les concentracions de gent i més gent.

«Qui no vullga pols que no vaja a l’era», el que passa és que sense anar a l’era pots quedar empolsat de dalt a baix sense assabentar-te’n i quan t’assabentes ja és tard i de vegades massa tard. «Quien evita la ocasión, evita el peligro» tampoc és massa cert, ja que sense moure’t de casa pots infestar-te.

Quan veig les platges plenes com si res…els botellons a rebentar…els carrers cèntrics de les grans ciutats que no cap una agulla…els concerts amb molt d’alcohol,música i bogeria…una esgarrifança em recorre el meu cos de dalt a baix al mateix temps que un calfred em deixa trist i m’amarga el dia.Jo he sofrit la Covid-19 i m’ho vaig passar mal.No voldria tornar a repetir el curs.

La cinquena ola.La sisena ola.La vuitena ola.Fins quan?

 595 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

1 comentario

  1. Rafael Benavent Benavent

    Em congratula el seu comentari. L’us de la mascareta, al que ja estem acostumats, és una restricció assumida i assumible. I demostrada com prou eficaç. No entenc ni compartesc tampoc l’interés de eliminar-la quasi del tot tan lleugerament. Serà perquè ens interessa (?) més, per propaganda, cara al turisme?

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics