Seleccionar página

«Con una ola el virus llegó a mi vida…»

«Como una ola el virus llegó a mi vida
Como una ola de fuerza desmedida»

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

I seguim amb el monotema.Un monotema que ens ocupa i preocupa. Un monotema que ens tornarà i ens canviarà per dins i per fora.La situació no està clara.Ara resulta que els britànics han llevat quasi totes les restriccions amb vora de 60.000 contagis diaris.Altres països continuen imposant-les i augmentant-les.Per què la vacuna ASTRA es deixarà d’injectar?.Moltes preguntes sense contestar mentre que el virus va fent. Estem en una situació molt difícil i em dona la sensació que estic vivint una pel·li d’eixes mil·lenaristes on tot és caos i confusió.En altres mo ments crec que estic somiant, quan en realitat és eixa realitat el pur malson.Un pas endavant i dues endarrere.Ningú t’assegura res.En quasevol moment pots infectar-te, és impossible tenir plena seguretat que el bitxo no t’agarre, fins i tot practicant totes les mesures que diuen de seguretat.De gom a gom les platges.De la nit al día els aeroports oberts de bat a bat.Crec que quan l’economia d’un país gira tota al voltant d’una activitat, una única,resoldre futurs problemes serà molt més díficil.

Si no fora per les teles i altres mitjans les qual ens informen i ens desinformen a cada minut del dia, la vida seria molt més placentera i fàcil.Cada cop que la situació millora i l’esperit se’ns ompli d’esperança i alegria una altra onada més feroç que l’anterior ve a enterbolir l’existència i ens ompli de dessassosec i tristor.I és que ja ho deia ma uela : «Hasta las siete navidades no cantes victoria».

 673 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics