«ESTOY SINTIENDO TU PERFUME EMBRIAGADOR»

«ESTOY SINTIENDO TU PERFUME EMBRIAGADOR»

Des de fa uns dies-i segons com pegue el poc vent – un aroma molt desagradable envaeix l’espai del poble. No se d’on ve ni a que és degut però és nauseabunt.molest i asquerós; tampoc se el que durarà: el que si se és que aquest aroma arriba a provocar-me fins i tot malestar i agonía, ja que és persistent.Al no poder tancar les finestres per la calor i pel covid el problema s’agreuja i la pituitària es resent.Tot siga per les plantes i per l’agricultura.M’han comentat que fa uns anys, el poble sofrí un atac de roïns olors que tampoc es podía aguantar i que grácies a una veïna del poble es va poder arreglar.Ja vorem el que dura aquest.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES