Seleccionar página

«ESTOY SINTIENDO TU PERFUME EMBRIAGADOR»

«ESTOY SINTIENDO TU PERFUME EMBRIAGADOR»
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Des de fa uns dies-i segons com pegue el poc vent – un aroma molt desagradable envaeix l’espai del poble. No se d’on ve ni a que és degut però és nauseabunt.molest i asquerós; tampoc se el que durarà: el que si se és que aquest aroma arriba a provocar-me fins i tot malestar i agonía, ja que és persistent.Al no poder tancar les finestres per la calor i pel covid el problema s’agreuja i la pituitària es resent.Tot siga per les plantes i per l’agricultura.M’han comentat que fa uns anys, el poble sofrí un atac de roïns olors que tampoc es podía aguantar i que grácies a una veïna del poble es va poder arreglar.Ja vorem el que dura aquest.

 457 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics