LA SETMANA CULTURAL I LES FESTES PATRONALS 2021 «TOCADES» PER LA COVID

LA SETMANA CULTURAL I LES FESTES PATRONALS 2021 «TOCADES» PER LA COVID

ÉS evident que la covid-19 ha mutilat tant la SCQ21 (Setmana Cultural de Quatretonda 2021) com les Festes Patronals 2021.No és pot concebre una Setmana Cultural sense el mercat medieval.No es pot concebre Unes Festes patronals sense el dia de les carrosses, sense la nit de la proclamació de festeres i festers pilars bàsics on es fonamenten i li donen el caràcter vertaderament popular i participatiu.Però clar, les concentracions de tota la gent del poble en espais reduïts i en les actuals circumstàncies sería un gravissim i imperdonable error. Festes sense festers. Tenen sentit? Pa sense farina?

No se si les Festes Patronals 21 tintran LLibre de Festes o no.El llibre de festes no suposa cap perill de contaminació vírica.Sería una oportunitat única i irrepetible d’afiançar un dels pocs events ferms i sòlids de la festa, de la vida.A més de quedar testimoni fefaent d’una època difícil. confusa i tràgica.El llibre de festes sempre ha sigut el termòmetre de la vida cultural,gremial i festera del poble.

Als clixés hi falten negatius.És obvi.No hem descobert les amériques.Festes Patronals i Setmana Cultural 21 desaborides i tristes, pandèmiques.En algun moment perilloses.Descafeïnades.Mentre el bitxo no siga vençut i aniquil·lat tota precaució serà poca.La remontada serà difícil i dura.Tornar a moure la màquina costarà.O tal vegada hi haurà un abans i un després de la Covid-19?

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES