BERLANGA,LA SCQ21 i EL BON HUMOR

Original si que ho és.El nostre col·laborador Jesús Tarrassó ens il·lustra amb aquestes fotos amb un recorregut de vocabulari berlanguià per algun que altre carrer.La veritat que l’humor de Berlanga és tan ample que hagueren faltat carrers i parets per a manifestar el fotograma d’aquella època de blanc i negre.Aquella època que tan bé va saber reflectir El Perales en la seua cançó «Cosas de doña Asunción». Se’n recordeu d’allò que col·leccionava aquel marqués que tan bé va interpretar aquell marqués-actor de deberes en aquella «Escopeta Nacional»?. I l’escena a través de la finestra de la qual aquell xicot es defogava i l’erotisme es manifestava en la contemplació i en el ritme de la zimbomba pecaminosa.

Sant Antoni? Carrer Sapo? Carrer Tamaño Natural? Carrer dels Vianants? Nada es verdad ni mentira…todo depende del cristal por el que se mira.

1 comentario

  1. rbenavent

    El Tarrasó sempre en el cantell de la notícia en general i de la gràfica en particular. Ara, que al carrer sant Antoni li tocara ‘Tamaño natural’, si no fora que el trobem en una altra via, diria que li l’han posat amb segones, per això de les mesures. Que també no deixa de ser una avantatge per altra banda.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

COMENTARIS

  • Benavent 18 febrero, 2024 a las 8:25 pm en ELUCUBRACIONSEl dia que el Senyodirector faça efectives les nostres col.laboracions amb els corresponents emolument sí que haurem de mirar on i quan arribarà a cadascú, mentrestant esperem, almenys servidor espera, que les coces (dialèctiques), vagen al col.laborador del costat.
  • Rafael 16 febrero, 2024 a las 6:09 pm en ELUCUBRACIONSDe R.B.B. a R.B.B. : Gràcies per "mullar-se". I done gràcies vosté, també, per no ser el "presumpte implicat" de la qüestió, perquè si ho fóra li diria que canviés de nom o de conducta. ( Com ja fa temps
  • Rafael Benavent Benavent 15 febrero, 2024 a las 11:25 pm en ELUCUBRACIONSVaja, diria que pense com vosté però, la cosa té el seu què, vull dir que si u té a causa de la ingesta d’alcohol l’eximent completa, aleshores no n’és de responsable, però a la vegada és molt difícil practicar
  • Rafael Benavent Benavent 15 febrero, 2024 a las 10:58 pm en ELS EVANGELIS, EN VALENCIÀ…Si mirem els antecedents, no ho serà gens de fàcil, no. Però confiem en aquella al.locució dels camins torts.
  • Pepe 15 febrero, 2024 a las 7:03 pm en ELS EVANGELIS, EN VALENCIÀ…Poc a poc senyor Rafael. Más vale tarde que nunca.

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES