BERLANGA,LA SCQ21 i EL BON HUMOR

Original si que ho és.El nostre col·laborador Jesús Tarrassó ens il·lustra amb aquestes fotos amb un recorregut de vocabulari berlanguià per algun que altre carrer.La veritat que l’humor de Berlanga és tan ample que hagueren faltat carrers i parets per a manifestar el fotograma d’aquella època de blanc i negre.Aquella època que tan bé va saber reflectir El Perales en la seua cançó «Cosas de doña Asunción». Se’n recordeu d’allò que col·leccionava aquel marqués que tan bé va interpretar aquell marqués-actor de deberes en aquella «Escopeta Nacional»?. I l’escena a través de la finestra de la qual aquell xicot es defogava i l’erotisme es manifestava en la contemplació i en el ritme de la zimbomba pecaminosa.

Sant Antoni? Carrer Sapo? Carrer Tamaño Natural? Carrer dels Vianants? Nada es verdad ni mentira…todo depende del cristal por el que se mira.

1 comentario

  1. rbenavent

    El Tarrasó sempre en el cantell de la notícia en general i de la gràfica en particular. Ara, que al carrer sant Antoni li tocara ‘Tamaño natural’, si no fora que el trobem en una altra via, diria que li l’han posat amb segones, per això de les mesures. Que també no deixa de ser una avantatge per altra banda.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES