Seleccionar página

BERLANGA,LA SCQ21 i EL BON HUMOR

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Original si que ho és.El nostre col·laborador Jesús Tarrassó ens il·lustra amb aquestes fotos amb un recorregut de vocabulari berlanguià per algun que altre carrer.La veritat que l’humor de Berlanga és tan ample que hagueren faltat carrers i parets per a manifestar el fotograma d’aquella època de blanc i negre.Aquella època que tan bé va saber reflectir El Perales en la seua cançó «Cosas de doña Asunción». Se’n recordeu d’allò que col·leccionava aquel marqués que tan bé va interpretar aquell marqués-actor de deberes en aquella «Escopeta Nacional»?. I l’escena a través de la finestra de la qual aquell xicot es defogava i l’erotisme es manifestava en la contemplació i en el ritme de la zimbomba pecaminosa.

Sant Antoni? Carrer Sapo? Carrer Tamaño Natural? Carrer dels Vianants? Nada es verdad ni mentira…todo depende del cristal por el que se mira.

 892 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

  1. Benavent

    El Tarrasó sempre en el cantell de la notícia en general i de la gràfica en particular. Ara, que al carrer sant Antoni li tocara ‘Tamaño natural’, si no fora que el trobem en una altra via, diria que li l’han posat amb segones, per això de les mesures. Que també no deixa de ser una avantatge per altra banda.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics