Seleccionar página

UNA PROCESSÓ ATÍPICA : ÍNTIMA,SOLEMNE I ESPIRITUAL

La Covid-19 està marcant i dissenyant els temps,els ritmes i els costums.La processó anual del Crist de la Fe incardinada en les Festes Patronals no ha sigut aliena.Les falles van ser la setmana passada en un mes de setembre,qui anava a dir-ho!.La processó s’ha despullat de festers i festeres,de fidels,d’autoritats,de nens de primera comunió,de confrares i confrareses i confraries…fins i tot es despullà de portadors i quasi que no pogué sortir a desfilar perquè no hi havia ningú per a tal menester i la processó es va endarrerir quasi una hora de l’horari previst fins que a la fi el carro i alguns portadors ho van fer possible. Tot està rebolicat, però que molt rebolicat.

Com diu el titol de dalt una processó atípica com atípics són els temps que estem vivint en tots els sentits i circumstàncies.Siga com siga hem pogut gaudir i contemplar una processó del Crist de la Fe diferent i transparent, «a pel», i en eixe sentit, única,històrica i irrepetible.

 550 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics