UNA PROCESSÓ ATÍPICA : ÍNTIMA,SOLEMNE I ESPIRITUAL

La Covid-19 està marcant i dissenyant els temps,els ritmes i els costums.La processó anual del Crist de la Fe incardinada en les Festes Patronals no ha sigut aliena.Les falles van ser la setmana passada en un mes de setembre,qui anava a dir-ho!.La processó s’ha despullat de festers i festeres,de fidels,d’autoritats,de nens de primera comunió,de confrares i confrareses i confraries…fins i tot es despullà de portadors i quasi que no pogué sortir a desfilar perquè no hi havia ningú per a tal menester i la processó es va endarrerir quasi una hora de l’horari previst fins que a la fi el carro i alguns portadors ho van fer possible. Tot està rebolicat, però que molt rebolicat.

Com diu el titol de dalt una processó atípica com atípics són els temps que estem vivint en tots els sentits i circumstàncies.Siga com siga hem pogut gaudir i contemplar una processó del Crist de la Fe diferent i transparent, «a pel», i en eixe sentit, única,històrica i irrepetible.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES