HISTÒRIES AMB ELLA :»BELLA I ELS CARTELLS INFORMATIUS»

HISTÒRIES AMB ELLA :»BELLA I ELS CARTELLS INFORMATIUS»

A Bella li agrada estar informada i llig tot el que cau als seus ulls…en aquesta ocasió llig atentament un cartell explicador dels que hi ha pel poble informant d’aspectes culturals .És molt curiosa Bella.Ja m’ha preguntat en més d’una ocasió quan gaudirem al poble d’eixa fibra òptica de qualitat que els operaris de MASMOVIL están instal·lant per tot lo poble des de fa mesos.No li he pogut contestar perquè no sabem res de res: ni com,ni quan,ni on,ni quant.No saben res ni les mateixes companyies.Uns operaris diuen que si són de MASMOVIL, altres que si de MOVISTAR, altres que se REDES IBÈRICAS.Total, que m’agradaria saber a mi poder-li explicar a BELLA de què va la cosa i quan trigarem en tenir unes xarxes com Déu mana ja que el que tenim ara deixa molt que desitjar.

Bella és molt observadora i s’ha adonat que cada dia hi ha més caixetes de MASMOVIL fixades a les façanes de las cases.També m’ha dit que a l’entrada del que era el BAR DE LA COOPERATIVA han instal.lat equips informàtics amb aire condicionat per a que no es torren amb les calors de l’oratge canicular i de la que produixen les màquines.Fins ahí sabem Belita meua; l’observació no ens dona per a més de moment.Tal vegada algun día podrem desxifrar el misteri de les caixetes de MASMÓVIL que igual no té res a veure amb tot el que estem parlant tu i jo.

7 Comentarios

 1. rbenavent

  Alerta amb la innocència de saber de lletra, que comencen llegint quatre cartells i acaben demanant-te targeta bancària pròpia!

 2. Pepe

  Ja en té de tarja bancària,passaport,xip,seguritat social.Bella és moderna i actual.L’altre dia em comentava que estava pensant-se opositar per a ser funcionària…no se, està estudiant la possibilitat.

 3. Salva

  Senyor don José : no sé jo si té o no en té de «pedigrí» i sent així com quedarà «lasunt» i clar, ja sap vostè, eixes coses de la titulosis igual no li convaliden els estudis.

 4. Pepe

  Senyor.No paga la pena tenir pedigrí, que mire vosté on acaben els del pedriguí.Ara que, el pedriguí sempre serà pedigrí.Això del pedigrí és una solemne tonteria.Qui atorga el pedriguí? El perdrigrí….oh! quin embarbussament de llengua amb tant de perdreguí!

 5. Salva

  M’ha deixat amb eixa resposta que acabe de llegir, «com un ou quan sua», i té raó, això de la «canismetología» és difícil d’entendre amb quatre lletres, si vol ho deixem i ho fem més endavant «verbalmente de palabra».D’ACORD???
  És que Wasko i Bit ja estaven cridant-me i no sé, no sé….

 6. Pepe

  Sabia alguna cosa del gran Wasko, de Bit no sabia res.OK.

 7. Salva

  BIT no tenia “pedigrí”, però si el deixaves a soles botava “la valla” i se n’anava a visitar als amics al poble prop d’on vivíem. Igual estava uns dies sense tornar a casa…
  Això sí, si algun estrany s’acostava a la meua menuda tenia que estar jo “en l’erta” perquè es tirava damunt de l’agosarat visitant mostrant les dents…
  Radio macuto em digué que un veí li pegà un tir i “san s’acabó”.

  WASKO, com era tan educat i formal, mai se n’anà de casa.
  Seria el “pedigrí”?

  PS― Puc assegurar-li que WASKO, de saber llatí…, res de res!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES