HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA I DUK»

HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA I DUK»

Bella és una gossa molt sociable.Entre les seues amistats destaca DUK: un gos simpàtic,juganer,alegre; encara que al principi de l’amistat era reservat però quan coneix és tendre i amb ganes d’acaronar i viceversa.Quan es troben, el joc i les demostracions vant creant vincles sincers i nets. Dóna gust veure-los disfrutant les seues energíes per la Font Vella, i sí, la seua felicitat saben transmetre-la als seus amos.Són molt joves i tenen per davant tota una vida per madurar i fer més grans els lligams d’alegria,amistat i esperança. Ara a disfrutar del camp,de la bona companyia i d’un present lliure i feliç.És el que toca.

«Corre,corre…que t’agarrre», sembla ser el joc al que feliçment juguen sense parar.Quan s’atura Duk, s’atura Bella;quan s’atura Bella,s’atura Duk, i tots dos es sincronitzen respectant distàncies com si es tractasi d’un ball al cor de la Font Bella,l’escenari fantàstic per representar, lliures,moviments i llibertats sense regles ni protocols.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES