Seleccionar página

«SENTIMENTS II»: UN EXCEL·LENT TREBALL D’EQUIP

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
Foto del facebook de la bq

Acabada d’arribar a les nostres mans, «Sentiments II», ens ha sorprés molt gratament i ens ha agradat de lo més.«Sentiments II», és un compendi interdisciplinar on es combinen a la perfecció elements plàstics,musicals,d’investigació,tècnics i humans.El llibre,de curada edició i el CD que dóna vida al llibre, suposen un gran treball el qual ha donat uns resultats excel·lents i han incrementat el patrimoni cultural d’aquest poble.

Una idea brillant la de rescatar i salvar aquestes manifestacions populars ara que encara estem a temps si tenim en compte de com està el panorama al voltant del tema on cada día, per molts motius, van perdent-se costums i pràctiques religioses-populars degut entre d’altres, a l’evolució mateixa del transcórrer de la vida.Molta gent s’ha implicat per a que aquesta epopeia vegera la llum.No em sap gens greu llevar-me el barret i felicitar de tot cor a tots els que ho han fet possible.LLibre recomanat al 100×100.

És clar que als lleons cal veure-los al seu entorn natural. Al mateix que «els motets» cal sentir-los un divendres sant a la pujada del calvari.I els «Gojos del Crist» davant la seua imatge al temple o a l’ermita, és a dir, en viu i en directe.No obstant, el llibre m’ha instruït-enriquit i el CD tancant els ulls m’ha despertat eixos «Sentiments» que tots portem dins transportant-me màgicament a eixos llocs i a eixos dies tan especials;és més, m’he quedat amb ganes d’escoltar sencers alguns dels cants…

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
Foto del facebook de la bq

 640 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics