«SENTIMENTS II»: UN EXCEL·LENT TREBALL D’EQUIP

Foto del facebook de la bq

Acabada d’arribar a les nostres mans, «Sentiments II», ens ha sorprés molt gratament i ens ha agradat de lo més.«Sentiments II», és un compendi interdisciplinar on es combinen a la perfecció elements plàstics,musicals,d’investigació,tècnics i humans.El llibre,de curada edició i el CD que dóna vida al llibre, suposen un gran treball el qual ha donat uns resultats excel·lents i han incrementat el patrimoni cultural d’aquest poble.

Una idea brillant la de rescatar i salvar aquestes manifestacions populars ara que encara estem a temps si tenim en compte de com està el panorama al voltant del tema on cada día, per molts motius, van perdent-se costums i pràctiques religioses-populars degut entre d’altres, a l’evolució mateixa del transcórrer de la vida.Molta gent s’ha implicat per a que aquesta epopeia vegera la llum.No em sap gens greu llevar-me el barret i felicitar de tot cor a tots els que ho han fet possible.LLibre recomanat al 100×100.

És clar que als lleons cal veure-los al seu entorn natural. Al mateix que «els motets» cal sentir-los un divendres sant a la pujada del calvari.I els «Gojos del Crist» davant la seua imatge al temple o a l’ermita, és a dir, en viu i en directe.No obstant, el llibre m’ha instruït-enriquit i el CD tancant els ulls m’ha despertat eixos «Sentiments» que tots portem dins transportant-me màgicament a eixos llocs i a eixos dies tan especials;és més, m’he quedat amb ganes d’escoltar sencers alguns dels cants…

Foto del facebook de la bq

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES