Seleccionar página

HISTÒRIES AMB ELLA:»BELLA SEMPRE VOL ESTAR ACOMPAYADA»

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Bella sempre voldría estar acompayada en tot moment, cosa realment impossible.Sempre que es pot així és i ella ho agraeix amb mostres de docilitat i amb eixos ulls que parlen en tots els idiomes sense emetre cap so que poguera enterbolir el canal de la comunicació.

De tant en tant se’n fuig i experimenta el sabor de plena llibertat encara que mai s’allunya de nosaltres: sempre a la nostra vista i atenció…en eixes circumstàncies no fa cas per molt que la crides; està clar que l’únic que vol és jugar una estona i poc després ens retrobem i aquí no ha passat res! El perill són els cotxes que no sabem res del joc que portem entre mans.

I així transcorre el temps.Sempre amb ella, amb Bella,Jo li havera posat «Tula» de nom, pero quan ho vaig dir, ja havia sigut inscrita amb el de «Bella« i «lo escrito, escrito està».

 387 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics