FALLES A LA TARDOR..,EFeCTES PANDÈMICS?

Del facebook de culturtonda.

Qui anava a dir-nos que la pandàmia anava a provocar tants efectes col·laterals en els usos i costums de les nostres societats.Bous a la tardor,falles a l’octubre…si anem així, podría ser que les celebracions nadalenques foren per a l’agost…perquè de tomaques ja hi ha durant tot l’any, i melons, encara que aquestos últims no tenen-crec jo-alguna cosa a veure amb la pandèmia…o sÍ ? L’ efecte papallona em ve al cap i no sabría dir per què.El cas és que les guies rectores de tota la vida dels usos i costums estan anant-se a pique i el trencaclosques format és tal qual un sutnami: tot comença a ferse-se miquetes: ni per Sant Joan bacores,ni per Nadal torrons,ni per Sant Martí coquetes.

La veritat és que hi ha coses que no canvien.La lliga del futbol segueix el guió en tots els seus extrems.Cada vegada serà més fàcil passar de curs sense estudiar, cosa que ve fent-se de de fa dècades -no és d’ara-; el peix gran continua menjant-se al menut; les portes giratòries no paren; «nada es verdad ni mentira, todo depende del color del cristal con que se mira»: compte amb els pintadors de cristalls !

1 comentario

  1. rafael

    Sr. director: Una anàlisi punyent, ocorrent i ben feta!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES