HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA I LES SEUES MIGDIADES»

HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA I LES SEUES MIGDIADES»

HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA I LES SEUES MIGDIADES»

https://www.quatretondadigital.info

Bella no neccessita per a res tenir pedigrí per a demostrar que dins d’ella té un gran senyoriu, saber ser i saber estar. El fet és que a l’hora de la migdiada prefereix ser coberta per una manteta deixant fora un trosset de cabet, i clar, irràdia un especial halo de tendresa i humanitat que als humans ens humanitza.I així, a les mans de Morfeu, es deixa abandonada en cos i ànima encara que sempre amb un ull a dormi-vetla.

i així, tapaeta i en pau transcorre part de la vesprada.De tant en tant obri els ulls,ens mira i continua amb els seus pensaments filosòfics.No sé jo el que pensarà ni el que somniarà per què a vegades fa un tremolí d’alguna cama i torna a la quietud.Bella sembla una xicoteta dobermana o una pinxer i té un pèl negre,brillant,curt i preciós que els veterinaris diuen de color «negro fuego».Aguns díes cal despertar-la per al passeig vespertí.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES