Seleccionar página

HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA I LES SEUES MIGDIADES»

HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA I LES SEUES MIGDIADES»
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA I LES SEUES MIGDIADES»

https://www.quatretondadigital.info

Bella no neccessita per a res tenir pedigrí per a demostrar que dins d’ella té un gran senyoriu, saber ser i saber estar. El fet és que a l’hora de la migdiada prefereix ser coberta per una manteta deixant fora un trosset de cabet, i clar, irràdia un especial halo de tendresa i humanitat que als humans ens humanitza.I així, a les mans de Morfeu, es deixa abandonada en cos i ànima encara que sempre amb un ull a dormi-vetla.

i així, tapaeta i en pau transcorre part de la vesprada.De tant en tant obri els ulls,ens mira i continua amb els seus pensaments filosòfics.No sé jo el que pensarà ni el que somniarà per què a vegades fa un tremolí d’alguna cama i torna a la quietud.Bella sembla una xicoteta dobermana o una pinxer i té un pèl negre,brillant,curt i preciós que els veterinaris diuen de color «negro fuego».Aguns díes cal despertar-la per al passeig vespertí.

 89 Visites totals,  4 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics