Seleccionar página

HISTÒRIES AMB ELLA : «BELLA I LA LLIBERTAT»

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Quan més feliç és ella és quan corre solta pels camps, no ho pot dissimular.Salta,va i ve.Avuí hem parlat ella i jo al voltant de la llibertat i hem arribat a la conclusió que la llibertat és un desig.una quimera, un estat anímic, un somni…però mai una realitat.Hi ha massa entrebancs i pedres en el camí de la llibertat en la vida que difícilment mai s’arriba a la meta que es diu LLIBERTAT. Estarem d’acord en la gran diferència entre la llibertat de triar opcions en la vida a nivell personal i l’opció de canviar el món, acabar amb les injustícies, les desigualtats i les diferències de benestar.Ni unes ni altres són possibles en su totalitat -llibertat absoluta- ni tampoc parcialment en molts casos.Quants més diners, més llibertat? Quant més poder, més llibertat? O tal vegada la llibertat és una sensació interior, íntima.filosòfica i de valors?

Bella meua.Tu si que ets lliure! (Almenys, a mi m’ho sembla).

 904 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics