Seleccionar página

QUARTONDINS DISTINGITS 2021

QUARTONDINS DISTINGITS 2021

Dintre el marc de les celebracions del dia de la vila enguany han sigut distingits com a «Quartondins de l’any 2021» dos col·lectius.En primer lloc, els responsables de la parròquia del poble-El Consell Parroquial- per la tasca de liderar les obres de restauració de la cúpula de la capella de la comunió del temple parroquial el qual estava en procés de deteriorament prou avançat tal i com ha explicat la nostra alcaldessa i el propi mossén.En segon lloc, el grup de gent que s’ha preocupat per mantenir en la mesura de les seues possibilitats la nostra serra el més neta i «ecològica possible»,el Voluntariat Ambiental de la Serra de Quatretonda.Els dos grups han manifestat als seus parlaments que la ajuda de l’ Ajuntament ha sigut imprescindible per a poder dur endavant els seus treballs i posar en marxa els seus projectes.

L’acte d’ aquest migdia ha començat amb una senzilla i eloqüent introducció de l’alcaldessa al que ha seguit la lectura de l’acta de naixement de la Vila de Quatretonda per part del cronista oficial de la Vila Rafael Benavent.El seu parlament ha estat,com sempre, brillant i els comentaris històrics molt didàctics i instructius.Enhorabona a tots.Un volteig de les campanes ha posat punt i final a la commemoració la qual s’ha traslladat al parc d’ Enric Valor on una monumental mascletà ha finiquitat els actes.

 849 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

  1. Benavent

    Diuen que val més llapissera curta que memòria llarga, també per això no recorde on, quan o en quin mitjà local vaig llegir cap cosa sobre l’estat de les pintures murals d’aquesta capella, que també té una importància relativa la cronologia, si voleu, però, i això és cert, també “QDi” ha fet la seua tasca conscienciadora, sensibilitzadora, perquè un Consell parroquial decidit, militant en la tasca conservadora i recuperadora del patrimoni artístic –que això també és cristià- porte endavant, i amb bon èxit per ara, la recuperació d’aquesta singular capella.

    També caldria parlar del col.lectiu dels Voluntaris ambientals, que d’aquest patrimoni ens hi va la vida, però la nostra motivació, ara mateix, era una altra.

    També!

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics