Seleccionar página

HISTÒRIES AMB ELLA:»BELLA I EL CAMPANAR»

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
Bella posa davant del campanar…

Qui,en algun moment de la seua vida no s’ha fet una foto tenint com a fondo el campanar? Bella no ha volgut ser menys i desitjava complir amb aquesta tradició ancestral : i ahí esà ella, posant la seua figura i el seu enginy per a passar a la història com tants i tants ho han fet al llarg de generacions.Eixe campanar testic de la vida i de la mort; testic del devenir al detall i a l’engròs.Ara quasi sense bodes,ni celebracions com otrora,ni batejos…només soterraments,funerals i alguna festa solta, el campanar és una mica solitari i orfe.De tota manera ,»ahí està viendo pasar el tiempo, el viejo campanar».

 622 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics