HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA I L’ARBRE DE NADAL»

Bella vol saber el per què ha canviat una mica la decoració de casa.Enguany, hem sucumbit: hem «vestit un arbre de Nadal, ja que seria perillós «montar» el Betlem de cada any, doncs segur que Bella «armaria un bon Betlem amb les figuretes,ponts,rius, portal,pous… hi ha que vore el que pot canviar la vida amb una Bella.Bella ha trencat la tradició i ho hem assumit.Esperem que no arme el Betlem amb l’ arbre; de moment, tranquil·la i reflexiva.Bella ja té un any i cada dia es més responsable i educada.Ja ens entenem quan demana o vol alguna cosa.Sens dubte que és sabuda,molt intel·ligent i ens vol molt i nosaltres a ella, encara que en algunes ocasions ens trau de les caselles al no comprendre allò que vol.Esperem a l’any que ve poder montar el Betlem si Bella ens deixa.

3 Comentarios

 1. rbenavent

  Ah, no! Que anem a fer el salt als Reys ara adoptant una costum protestant? Y es que, ja veus, comensem posant unes llumetes y unes boletes y ja el tinguem, despues del Jalouin, arbolito de Navidad, y am ell deisareu entrar tame el vellet bondados, clar. El salt als Reys ya voreu, si vindra dia que el vorem plantat al mich de la iglesia el arbolito dichos, si no uesta ya, que no pots isir al carrer sense trobartel penchat per tots els llocs. Com o senc o dic. No si encara hem fareu anfadar. Ni Bella, ni Bello!
  Ara, es uapa eh, vos te robat el cor la Bella, ja eu vech, pero sem de mantindres ferms en les nostres tradisions y creenses. Es la meua opinio.

 2. Pepe

  Renovar-se o morir! Monsieur. Ara que, no canvie un parell d’ous fregits, amb xoriços… per amburgueses, per quebaks…ni la coca de tomaka i pimentons per la millor pitzza.I eixe arròs amb espinacs i penkes? L’arbre de Nadal és, com diria jo…un bon succedani per evitar desastres majors.De tota manera, cal obrir-se a la modernitat.Pap’a,Pap’à Noël.Els reix i les Reixes, tan despretigiats últimament.Els dos Papes…els mils móns.Tot,tot és possible.Res és impossible.Tot es transmuta.Res és etern.

 3. Salva

  Jo no ho tindria tan clar com vostès dos diuen perquè: què ens passarà quan vinga la MECANICA QUANTICA i la INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL?

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES