ÓMICRON,EL SISÉ MALSON

ÓMICRON,EL SISÉ MALSON

Darrere l’ú, el dos.Darrere el dos el tres…i així, així… ja anem pel sisé malson: Ómicron.No se el per què no s’ha respectat l’ordre de l’alfabet grec,tal vegada per no despertar la fúria endormiscada d’algú Tità.El cas és que «tropecé mil veces con la misma piedra» i tornarem a entropessar fins «més enllà de l’infinit».El món està sent sotmés per la tirania d’un bitxo del qual es deconeixen moltes coses.Canvia de nom,es disfressa cada vegada de mil formes i sap enganyar i confondre com ningú a les persones,de manera que quan l’home dona un pas avant. el bitxo ja ve de tornada.Ómicron,Delta,Gamma,el bitxo dels mil noms que es burla ara i adés i sap trobar la sortida per a continuar poder expandir-se i multiplicar-se per on ell li vinga en gana.Que si ara a les persones majors,que si després als no vacunats,més tard que si als nens…

Estem davant d’un enemic astut i encara molt desconegut,ple d’estratègies i inmisericorde que sap llançar la pedra i amagar la mà.Un enemic que no té compasió i aprofita les mancances de l’ésser humà per atacar i sembrar el caos per allà on passa.Silenciós.Assassí.

Placa als murs que donen al carrer de les escoles velles on es fa un reconeixement al poble de Quatretonda per la lluita contra la Covid-19.Trobem a faltar integrar un recordatori genèric als morts víctimes de la pandèmia.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES