Seleccionar página

ÓMICRON,EL SISÉ MALSON

ÓMICRON,EL SISÉ MALSON
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Darrere l’ú, el dos.Darrere el dos el tres…i així, així… ja anem pel sisé malson: Ómicron.No se el per què no s’ha respectat l’ordre de l’alfabet grec,tal vegada per no despertar la fúria endormiscada d’algú Tità.El cas és que «tropecé mil veces con la misma piedra» i tornarem a entropessar fins «més enllà de l’infinit».El món està sent sotmés per la tirania d’un bitxo del qual es deconeixen moltes coses.Canvia de nom,es disfressa cada vegada de mil formes i sap enganyar i confondre com ningú a les persones,de manera que quan l’home dona un pas avant. el bitxo ja ve de tornada.Ómicron,Delta,Gamma,el bitxo dels mil noms que es burla ara i adés i sap trobar la sortida per a continuar poder expandir-se i multiplicar-se per on ell li vinga en gana.Que si ara a les persones majors,que si després als no vacunats,més tard que si als nens…

Estem davant d’un enemic astut i encara molt desconegut,ple d’estratègies i inmisericorde que sap llançar la pedra i amagar la mà.Un enemic que no té compasió i aprofita les mancances de l’ésser humà per atacar i sembrar el caos per allà on passa.Silenciós.Assassí.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
Placa als murs que donen al carrer de les escoles velles on es fa un reconeixement al poble de Quatretonda per la lluita contra la Covid-19.Trobem a faltar integrar un recordatori genèric als morts víctimes de la pandèmia.

 522 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics