Seleccionar página

HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA DORM TRANQUIL·LA»

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Bella dorm tranquil·la.Dona gust vore-la.Els genets de l’apocalipsi no la inquieten ni la transtornen i això que últimament no paren de trucar a la porta una i altra vegada.El mal no ve d’Almansa, cavalca de més lluny.En pau i satisfeta,al contemplar-la transmiteix serenitat-.Aliena a invasions,morts, sang i desgràcies, Bella les intueix que no éstà bova i moltes vegades em pregunta que quina cosa pot fer ella per a aturar certes bogeries dels humans.Ella no entén que sent l’home el rei de la creació arribe a aquestes circumstàncies tan desgraciades i dolentes.Jo tampoc ho comprenc.La violència sempre és roïn, però la legítima defensa sempre serà legítima encara que tot en aquesta vida és discutible.O certes qüestions no són discutibles?

 817 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ARA MATEIX

Users: 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics