HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA DORM TRANQUIL·LA»

Bella dorm tranquil·la.Dona gust vore-la.Els genets de l’apocalipsi no la inquieten ni la transtornen i això que últimament no paren de trucar a la porta una i altra vegada.El mal no ve d’Almansa, cavalca de més lluny.En pau i satisfeta,al contemplar-la transmiteix serenitat-.Aliena a invasions,morts, sang i desgràcies, Bella les intueix que no éstà bova i moltes vegades em pregunta que quina cosa pot fer ella per a aturar certes bogeries dels humans.Ella no entén que sent l’home el rei de la creació arribe a aquestes circumstàncies tan desgraciades i dolentes.Jo tampoc ho comprenc.La violència sempre és roïn, però la legítima defensa sempre serà legítima encara que tot en aquesta vida és discutible.O certes qüestions no són discutibles?

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES