Seleccionar página

HABEMUS FIBRA ÒPTICA ! AL·LELUIA !

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
HABEMUS FIBRA ÒPTICA ! AL·LELUIA !

Molt era el desig que la fibra òptica de qualitat arribara al nostre poble. A la fi ha pogut ser, i a més a més, una fibra de qualitat amb la possibilitat de poder triar la companyia que més ens interesse i la velocitat que més s’adiga a les nostres necessitats. Des d’aquí hem dit sempre la importància d’estar connectats al món, una connexió imprescindible i vital. Amb 1.000 MB simètriques ja es pot parlar de normalització digital.Ja era hora!

 440 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics