Seleccionar página

MOTETS A LA DOLOROSA.(VIA-CRUCIS 2022)

Un honor el haver pogut participar com alumne de P-3 amb aquest gran grup de cantors i músics que fan possible reviure cada any aquesta tradició ancestral.He tingut dos grans tutors (Joan i Víctor) que m’han aguantat-ajudat tant en la part instrumental com en la part vocal.Moltes gràcies per la vostra paciència..Espere aplicar-me i intentaré millorar.

 1,322 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

  1. Pepe

    Un honor el haver pogut participar com alumne de P-3 amb aquest gran grup de cantors i músics que fan possible reviure cada any aquesta tradició ancestral.He tingut dos grans tutors (Joan i David) que m’han aguantat tant en la part instrumental com en la part vocal.Moltes gràcies per la vostra paciència.Espere aplicar-me i intentaré millorar.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 4 cercadors

ESTADÍSTIQUES

 1,323 Visites totals,  3 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics