MOTETS A LA DOLOROSA.(VIA-CRUCIS 2022)

Un honor el haver pogut participar com alumne de P-3 amb aquest gran grup de cantors i músics que fan possible reviure cada any aquesta tradició ancestral.He tingut dos grans tutors (Joan i Víctor) que m’han aguantat-ajudat tant en la part instrumental com en la part vocal.Moltes gràcies per la vostra paciència..Espere aplicar-me i intentaré millorar.

 1,498 Visites totals,  2 Visites avuí

1 comentario

  1. Pepe

    Un honor el haver pogut participar com alumne de P-3 amb aquest gran grup de cantors i músics que fan possible reviure cada any aquesta tradició ancestral.He tingut dos grans tutors (Joan i David) que m’han aguantat tant en la part instrumental com en la part vocal.Moltes gràcies per la vostra paciència.Espere aplicar-me i intentaré millorar.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

COMENTARIS

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES