Seleccionar página

EL CARRER BUFALIBRES

EL CARRER BUFALIBRES
  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

Passejant,passejant…una divertida i curiosa troballa: un nou nom de carrer: «Carrer Bufalibres».Aquest nom em sonava d’altres events.Desconec des de quan està batejat aquest carrer o carreró,ni se si serà oficial.Malgrat tot «ahí està viendo pasar el tiempo».Ara, si algú s’atreveix, a veure si ens expliquen els orígens,les causes,la significació i la justificació d’aquest nom tan original.Para gustos,colores.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

 1,388 Visites totals,  5 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics