HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA JA FORMA PART»

HISTÒRIES AMB ELLA: «BELLA JA FORMA PART»

Bella ja és part de nosaltres i està amb nosaltres quasi en tots els moments.L’apreci que ens tenim és mutu.Ja anem coneixent els nostres codis lingüístics i gestuals, per la qual cosa la nostra interacció és molt fluïda.Bella lladra.És la seua forma de parlar.Per això quan passa la gent davant de casa els saluda lladrant.No ho pot suportar, i ens avisa cada vegada amb lladrucs temeraris.La seua funció de fidel guardiana ho compleix a la perfecció, com si anara a menjar-se el món!

Bella és juganera i es passaria el dia jugant de mil formes diferents.També és dolça: ens roba el cor quan arribem a casa i acte seguit ens regala insistentment amb un dels seus joguets: acte suprem d’agraïment i d’amor.Sap demanar les coses: primer et mira a la cara, i si no li fas cas emet un lladruc especial el qual et convida a fer-li cas.Li encanta jugar amb Lola, o amb Duc: són els seus amiguets d’infantesa…dona gust veure’ls córrer i acaçant-se sense parar fent mil moviments-piruetes diferents que només ells saben el que signifiquen.

Bella s’ha fer l’ama del sofà i no intentes reclamar la teua part perquè s’enfada.Forma part del seu territori i li costa molt cedir el lloc als seus legítims propietaris.El seu codi no és el nostre codi: ahí radica secret d’una bona convivència.Acceotar el codi dels altres.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES