Seleccionar página

PRESENTACIÓ DE «FRONTERES» DE VICENT PARTAL

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

El pròxim dia 12 d’Agost, divendres, a les 20 h., al Saló d’Actes de l’Ajuntament, el Col·lectiu Cultural Dorresment farà la presentació del llibre “FRONTERES», recentment editat. Acompanyat d’un èxit rellevant, convidat pel mateix Col·lectiu, comptarem amb la presència i participació personal del propi autor, en Vicent Partal, director del DIARI DIGITAL VILAWEB. Des d’estes línies, agraïm la seu deferència vers al poble de Quatretonda, sempre mostrada, com ja ho feu en la presentació del seu llibre anterior, “A UN PAM DE LA INDEPENDÈNCIA”, de grat record i ressonàncies. És motiu pel qual que convidem a tot el poble a assistir-hi, comptant, de segur, amb la seua sempre interessant participació col·loquial.

 359 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

ESTADÍSTIQUES

 360 Visites totals,  3 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics