PRESENTACIÓ DE «FRONTERES» DE VICENT PARTAL

El pròxim dia 12 d’Agost, divendres, a les 20 h., al Saló d’Actes de l’Ajuntament, el Col·lectiu Cultural Dorresment farà la presentació del llibre “FRONTERES», recentment editat. Acompanyat d’un èxit rellevant, convidat pel mateix Col·lectiu, comptarem amb la presència i participació personal del propi autor, en Vicent Partal, director del DIARI DIGITAL VILAWEB. Des d’estes línies, agraïm la seu deferència vers al poble de Quatretonda, sempre mostrada, com ja ho feu en la presentació del seu llibre anterior, “A UN PAM DE LA INDEPENDÈNCIA”, de grat record i ressonàncies. És motiu pel qual que convidem a tot el poble a assistir-hi, comptant, de segur, amb la seua sempre interessant participació col·loquial.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES