Seleccionar página

LA NIT D’ESTELLÉS

Fotos: Vicent A.

Incardinat dins dels actes de la SCQ 22 i organitzat per l’agrupació PSOE local, la nit del 22 d’agost es va recordar i homenatjar al gran poeta valencià Estellés en boca d’un nodrit grup amants de la poesia.Conduïts magistralment per Lourdes Gonzalez i amb la professionalitat i el bon fer del mestre Emilio Oltra, el qual va ambientar l’acte amb bona música.

La nit, còmplice de les estrelles, el silenci i la PARAULA,van afavorir moments familiars i íntims, plens de sentiments compartits.Podríem afirmar que l’esperit de l’Èstellés va planejar en aquesta calorosa nit d’agost.

 268 Visites totals,  4 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: Pepe, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics