LA NIT D’ESTELLÉS

Fotos: Vicent A.

Incardinat dins dels actes de la SCQ 22 i organitzat per l’agrupació PSOE local, la nit del 22 d’agost es va recordar i homenatjar al gran poeta valencià Estellés en boca d’un nodrit grup amants de la poesia.Conduïts magistralment per Lourdes Gonzalez i amb la professionalitat i el bon fer del mestre Emilio Oltra, el qual va ambientar l’acte amb bona música.

La nit, còmplice de les estrelles, el silenci i la PARAULA,van afavorir moments familiars i íntims, plens de sentiments compartits.Podríem afirmar que l’esperit de l’Èstellés va planejar en aquesta calorosa nit d’agost.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES