LA BQ PRESENTA «VICTORIOSA DERROTA»…

LA BQ PRESENTA «VICTORIOSA DERROTA»…

Dins de la programació de la SCQ2022 ahir la BQ presentà la publicació d’un llibre especial.Es tracta de dues obres teatrals del quartondí Amadeo Mahiques Barreres,mort en el context de la incivil guerra del 36.Dues obres manuscrites que la seua família ha guardat i que gràcies a l’historiador i professor David Mahiques han pogut veure la llum pública i afegir-se al ja abuntant patrimoni cultural que la BQ quartondina duu a terme des de la seua creació sota la batuta del nostre erudit professor Rafael Benavent, i dic nostre perque ja forma part de nosaltres.

Es tracta de«Victoriosa derrota» i «¡La patria està en guerra!«, de les quals ens feren un tast els presentadors: Rafael Benavent (visió general i justificació de la publicació),David Mahiques (Biografia i dades històriques) i Rosa Romero-Nieva (comentaris literaris).Qui anava a dir-li a Amadeo que al cap de tant de temps anava a ser admirat i recordat al seu poble.I que les seues úniques obres serian publicades i formarien part del tresor en el conjunt de publicacions que guarda la BQ i les nostres cases.Els miracles són possibles si van acompanyats de constància,interés i amor per la cultura i lo nostre.Un dels moments més emotius fou quan David Mahiques mostrà als presents els manuscrits d’Amadeo.Molt interessant també la documentació gràfica aportada a les disertacions.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES