NOMENAMENT ARQUEBISBAL

A través d’aquest espai de QD ens arriba la notícia del nomenament de nostre estimat “Enrique” com Arquebisbe de València. Dit així, simplement, en honor seu; per la seua proximitat en el tracte personal, accessible, de sempre, dispensada a tots al poble. Enhorabona. Ens congratula l’assignació de la seua nova responsabilitat, tant més, per la seua destinació entre nosaltres. Ho considerem com un gest a valorar i agrair al Papa Francesc per la seua sensibilitat mostrada en assignar-nos als valencians un Pastor nat i encarnat entre nosaltres. Tant més quan, històricament, hem estat pràcticament, antievangèlicament, exclosos i menystinguts en nostra maltractada llengua, procurada, políticament i religiosa, a ser substituïda, assimilada per una altra que no és la nostra, contra natura. Estalvie dir-li, de les dificultades afegides a afrontar, al respecte, per ser sobradament de tots conegudes Per tot el qual, per ell i per nosaltres sense excepció, li desitgem els millors fruits en el seu comés pastoral, espiritual i humà, i pregarem a l’Esperit Sant. 

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES