Seleccionar página

ENRIQUE BENAVENT, FILL PREDILECTE DE QUATRETONDA,ARQUEBISBE DE VALÈNCIA

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail
Bisbe i clergat local en la processó del Crist de Quatretonda

Enric Benavent Vidal,quartondí i fill predilecte, serà el nou arquebisbe de València, segons han publicat els mitjans digitals d’avuí.La nostra enhorabona juntament amb el desig que la seua nova singladura pastoral estiga plena de bons i abundants fruits espirituals.

Vos deixem algunes publicacions de QD referents a diversos aspectes de la vida episcopal de Monsenyor Enrique Benavent, alguns d’ells molt curiosos, com la missa que va celebrar en acció de gràcies en l´ermita de Sant Josep de Quatretonda quan encara no havia sigut consagrat bisbe però si nomenat com a bisbe auxiliar de València.

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

 1,183 Visites totals,  6 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 7 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics